Skip to main content

Το πανεπιστημιακό άσυλο και τα κουταβάκια των νταβαντζήδων

Κύριε Πρωθυπουργέ

Καθώς φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι πέντε – έξι νταβατζήδες του ελληνικού σοσιαλφιλελεύθερου παρεοκρατικού καπιταλισμού. Από ότι προκύπτει από σημερινά τηλεοπτικά δελτία των οκτώ των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών τα εξωνημένα δημοσιογραφικά κουταβάκια των εν λόγω νταβατζήδων έχουν αυτονομηθεί πλήρως και οργιάζουν κατά του θεσμού του πανεπιστημιακού ασύλου, με τους μπάτσους έξω από το Μετσόβιο να το «βομβαμβαρδίζουν» με χημικά.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Αρκεστείτε στην σοσιαλφιλεύθερη μάσα του κομματικού μηχανισμού σας και μην παίζετε με καταξιωμένους φιλελεύθερους θεσμούς, όπως το πανεπιστημιακό άσυλο.

Comments

Μπούρχας fan said…
Μετά από συνεχή μελέτη των άρθρων σε αυτό το blog, αλλά και στα χιλιάδες άλλα blog ποι αρθρογραφεί ο κ. Μπούρχας, αποφασίζω να δημιούργήσω επίσημο fun club προς τιμή του κ. Μπούρχα, με την ονομασία "Μπούρχας fan".
Οι ιδρυτικές αρχές αυτού του club είναι οι εξής:
1. Φανατικά υπέρ κάθε είδους κατάληψης δημόσιου αλλά και ιδιωτιού κτιρίου.
2. Φανατικοί υποστηρικτές της κ.Θάτσερ, παρόλο που ήταν υπέρ της ιδιωτικής παιδείας, την οποία οι καταληψίες θεωρούν καταστροφή.
3. Ορκισμένοι αντίπαλοι του "σοσιαλιστή" Μπλερ παρόλο που ακολουθεί την ίδια ακριβώς πολιτική με κ. Θάτσερ.
4. Υπέρ του πολέμου στο Ιράκ, παρόλο που βασικός πρωτεργάτης του πολέμου ήταν ο κ. Μπλερ.
Όποια άτομα θελήσουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοιμωνήσουν.
Bourchas said…
Άνθρωπέ μου
Όπως λέει και η Ayn Rand, «δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να πληγώσει έναν άλλο – με οποιονδήποτε σημαντικό τρόπο. Ούτε να τον πληγώσει ούτε να τον βοηθήσει».
Μολονότι παρερμηνεύεις κατάφωρα τις θέσεις μου, αναγνωρίζω σε σένα και σε οποιονδήποτε άλλον το δικαίωμα σε ότι αφορά το πρόσωπό μου, να εκφράζεται όπως θέλει χωρίς κανένα φόβο σε σχέση με την δημόσια εκφορά του λόγου μου.
Πιστεύω στην απόλυτη ελευθερία του λόγου.
Πάντως, χαρά στο κουράγιο σου!!

Popular posts from this blog

«Είναι το ευρώ ηλίθιε!»

Γιατί μόνον τα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας είναι απαγορευτικά;

Γιατί το διεθνές χρηματοπιστωτικό παρεοκρατικό κεφάλαιο δανείζει με πολύ χαμηλά επιτόκια ουσιαστικά χρεοκωπημένες χώρες, όπως η Ιταλία και η Γαλλία; 
Μα γιατί αυτές οι χώρες είναι πολιτικά ισχυρές και έτσι μπορούν να εκβιάζουν το διεθνές χρηματοπιστωτικό παρεοκρατικό κεφάλαιο με κούρεμα των απαιτήσεών του. Μάλιστα, όταν ο Ντράγκι είπε, ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει το ευρώ, ουσιαστικά απείλησε με κούρεμα το διεθνές παρεοκρατικό κεφάλαιο.
Από τότε συμφωνήθηκε, μεταξύ αφενός διεθνούς χρηματοπιστωτικού παρεοκρατικού κεφαλαίου και αφετέρου Γαλλίας – Ιταλίας, η παγίωση και η διαιώνιση κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό της υπάρχουσας μέχρι σήμερα κατάστασης. Το διεθνές χρηματοπιστωτικό παρεοκρατικό κεφάλαιο θα τις δάνειζε με πολύ χαμηλά επιτόκια, ενώ την ίδια ώρα οι ίδιες δεσμεύτηκαν να μην αυξάνουν έτι περαιτέρω τις δανειακές τους ανάγκες, δηλαδή να μην συνεχίσουν την πρότερη οικονομική τους πολιτική των παχιών αγελάδων. Η δε Γερμανία επικρότησε και στάθηκε στην άκρη ευτυχισμένη και ανακ…

Μανιφέστο «Λιμπεραλιστικής Τάσης του DiEM25» (Ενάντια στον Νεοφασιστικό Υπαρκτό Καπιταλισμό)

1. Το μόνο «φάντασμα» που πλανιόταν και πλανιέται κάθε φορά πάνω από τις εκάστοτε κατεστημένες αναχρονιστικές δυνάμεις της ανθρωπότητας είναι το «φάντασμα» του Λιμπεραλισμού. 
Κάθε φορά δε, στο ιστορικό διάβα, ο Λιμπεραλισμός, άλλοτε εξεγερμένος κι άλλοτε αμυνόμενος, κατατρόπωνε αυτές τις κατεστημένες αναχρονιστικές δυνάμεις. Τέτοια, μάλιστα, διεφάνη η επικυριαρχία του το σύντομο χρονικό διάστημα πριν το 2008, ώστε να γίνει λόγος, ακόμα και, για το «Τέλος της Ιστορίας»!

Φευ! Επρόκειτο, απλά και μόνο, για το τέλος του διαστροφικού «υπαρκτού σοσιαλισμού». Αμέσως μετά κορυφώθηκε η πρωτοφανής ανάδυση, αφενός μεν του (επίσης) διαστροφικού «υπαρκτού καπιταλισμού», που αποκαλείται διεθνώς “crony capitalism” («παρεοκρατικός καπιταλισμός»), με δεσπόζουσα έκφανσή του έναν διεθνοποιημένο χρηματοπιστωτικό παρασιτισμό, αφετέρου δε του νεοφασισμού, με δεσπόζουσα έκφανσή του έναν (επίσης) διεθνοποιημένο πολιτισμικό εθνικισμό.
2. α) «Η υπέρβαση των δικαίων ορίων της ιδιοκτησίας δεν συνίσταται στο μέγεθο…