Skip to main content

Δαιμονοποιούν και διαβάλουν την ελευθερία

«O νόμος πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε κομμάτι της ελληνικής επικράτειας», αναφωνεί σε άρθρο του στην Καθημερινή ο δημοσιογράφος της Π. Μανδραβέλης.
Πολύ σωστά!
Δεν μπορεί ο ανάδελφος ελληνοχριστιανικός παρεοκρατικός καπιταλισμός να μην ελέγχει απόλυτα και τον πανεπιστημιακό χώρο. Πρέπει οι νόμοι του για την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της έκφρασης, του εμπορίου κλπ να εφαρμόζονται παντού και οι παραβάτες να διώκονται αυτεπαγγέλτως, εδώ και τώρα!
Το μητσοτακέικο, το παπανδρέικο, το καραμανλέικο και τα κουταβάκια τους πρέπει να ελέγχουν τα πάντα.
Αφού μέσω του συστήματος προσοδοθηρίας δεν μπορούν να δελεάσουν εύκολα εικοσάχρονους, θα τους διαβάλουν και θα τους στείλουν το χωροφύλακα και τον εισαγγελέα.
Ο εχθρός του ελληνικού λαού δεν είναι αυτοί και το σύστημά τους, αλλά οι ….πανεπιστημιακές φθορές! Αυτοί είναι μεγάλοι μεταρρυθμιστές, που θα φτιάξουν πανεπιστήμια χωρίς φθορές!
Ούτε ένας από τα κουβαταβάκια αυτονών μέσα στο πανεπιστήμιο δεν κατήγγειλε οτιδήποτε υπέστη ή οποιαδήποτε φθορά υπέπεσε στην αντίληψή του στον εισαγγελέα από οποιοδήποτε αλητήριο, ώστε να υποστεί τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.
Απλά και μόνο ξέρουν να δαιμονοποιούν και να διαβάλουν την ελευθερία!

Comments

Popular posts from this blog

«Είναι το ευρώ ηλίθιε!»

Γιατί μόνον τα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας είναι απαγορευτικά;

Γιατί το διεθνές χρηματοπιστωτικό παρεοκρατικό κεφάλαιο δανείζει με πολύ χαμηλά επιτόκια ουσιαστικά χρεοκωπημένες χώρες, όπως η Ιταλία και η Γαλλία; 
Μα γιατί αυτές οι χώρες είναι πολιτικά ισχυρές και έτσι μπορούν να εκβιάζουν το διεθνές χρηματοπιστωτικό παρεοκρατικό κεφάλαιο με κούρεμα των απαιτήσεών του. Μάλιστα, όταν ο Ντράγκι είπε, ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει το ευρώ, ουσιαστικά απείλησε με κούρεμα το διεθνές παρεοκρατικό κεφάλαιο.
Από τότε συμφωνήθηκε, μεταξύ αφενός διεθνούς χρηματοπιστωτικού παρεοκρατικού κεφαλαίου και αφετέρου Γαλλίας – Ιταλίας, η παγίωση και η διαιώνιση κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό της υπάρχουσας μέχρι σήμερα κατάστασης. Το διεθνές χρηματοπιστωτικό παρεοκρατικό κεφάλαιο θα τις δάνειζε με πολύ χαμηλά επιτόκια, ενώ την ίδια ώρα οι ίδιες δεσμεύτηκαν να μην αυξάνουν έτι περαιτέρω τις δανειακές τους ανάγκες, δηλαδή να μην συνεχίσουν την πρότερη οικονομική τους πολιτική των παχιών αγελάδων. Η δε Γερμανία επικρότησε και στάθηκε στην άκρη ευτυχισμένη και ανακ…

Μανιφέστο «Λιμπεραλιστικής Τάσης του DiEM25» (Ενάντια στον Νεοφασιστικό Υπαρκτό Καπιταλισμό)

1. Το μόνο «φάντασμα» που πλανιόταν και πλανιέται κάθε φορά πάνω από τις εκάστοτε κατεστημένες αναχρονιστικές δυνάμεις της ανθρωπότητας είναι το «φάντασμα» του Λιμπεραλισμού. 
Κάθε φορά δε, στο ιστορικό διάβα, ο Λιμπεραλισμός, άλλοτε εξεγερμένος κι άλλοτε αμυνόμενος, κατατρόπωνε αυτές τις κατεστημένες αναχρονιστικές δυνάμεις. Τέτοια, μάλιστα, διεφάνη η επικυριαρχία του το σύντομο χρονικό διάστημα πριν το 2008, ώστε να γίνει λόγος, ακόμα και, για το «Τέλος της Ιστορίας»!

Φευ! Επρόκειτο, απλά και μόνο, για το τέλος του διαστροφικού «υπαρκτού σοσιαλισμού». Αμέσως μετά κορυφώθηκε η πρωτοφανής ανάδυση, αφενός μεν του (επίσης) διαστροφικού «υπαρκτού καπιταλισμού», που αποκαλείται διεθνώς “crony capitalism” («παρεοκρατικός καπιταλισμός»), με δεσπόζουσα έκφανσή του έναν διεθνοποιημένο χρηματοπιστωτικό παρασιτισμό, αφετέρου δε του νεοφασισμού, με δεσπόζουσα έκφανσή του έναν (επίσης) διεθνοποιημένο πολιτισμικό εθνικισμό.
2. α) «Η υπέρβαση των δικαίων ορίων της ιδιοκτησίας δεν συνίσταται στο μέγεθο…